Haarden en kachels

Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige houthaarden, gashaarden en kachels die met oog voor esthetiek en techniek zijn ontworpen.

Houthaarden en kachels

Een knetterend houtvuur zorgt met zijn onvoorspelbaar vlammenspel voor de ultieme sfeer en gezelligheid. Een houthaard of kachel levert een aangename stralingswarmte die met geen enkele andere warmtebron kan vergeleken worden. Bovendien heeft de haardensector tal van inspanningen gedaan op technisch vlak. Dit resulteert in een betere verbranding die leidt tot minder verbruik, een hoger rendement en minder fijn stof uitstoot.

Onze merken: BarbasRaisMorsøContura

Houthaard

Gashaarden

Gashaarden zijn met een eenvoudige druk op de knop te bedienen. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt ze tot een zeer gegeerd product.  Een andere troef is de ongebreidelde mogelijkheden die ze bieden bij het ontwerp door de talloze formaten en vormen.  Zo zijn er naast de frontale gashaarden, ook hoekhaarden en er is zelfs de mogelijkheid om langs drie zijden glas te hebben. Tenslotte zorgen de gashaarden niet alleen voor sfeer, ze hebben ook een zeer hoog rendement. 

Onze merken: Bellfires